Leopold 5
Leopold 5

Leopold 5

Onze website is momenteel in opbouw, binnenkort meer informatie!

Momenteel zijn we druk bezig met het maken van onze nieuwe website.
We zijn wel beschikbaar voor uw vragen of opmerkingen,
contacteer ons hiervoor via 0032(0)471/47.55.60 of info@leopold5.be.

Tot binnenkort!

Volgende
'T UURWERK
DIKKE MATHILDE
DE GROTE POST
'T LEOPOLDPARK
FILINE

'T UURWERK

3

Dit luxueuze appartement “’t uurwerk” op de bovenste verdieping kijkt uit op het bloemenuurwerk dat zich tegenover het gebouw bevindt. Door de speelse verdeling van de ruimtes heeft het appartement een apart cachet. We create a trendy city atmosphere

DIKKE MATHILDE

2

Het suite- appartement “Dikke Mathilde”, verwijzende naar het naaktsculptuur “De zee” van G. Grard bevindt zich op het gelijkvloers. In de zonovergoten living met hoge reliëf plafonds is het zalig genieten van ruimte en luxe. De romantische suite heeft een ingesloten terras en een ligbad in het midden van de slaapkamer zodat u alles bij de hand heeft om te genieten van een gezellig samenzijn.

DE GROTE POST

4

Het appartement “De grote post”, verwijzende naar het voormalig postgebouw daterende uit 1953 en naar ontwerp van G. Eysselinck, bevindt zich op de eerste verdieping. Vanop het terras heeft u een mooi zicht op het net gerestaureerde postgebouw waar nu het nieuwe cultuurcentrum gevestigd is. Met z’n ramen over de volledige breedte van het gebouw valt het licht rijkelijk binnen in de living met parket, gashaard en gezellige eetruimte. Twee afzonderlijke kamers geven de mogelijkheid om tot 4 personen te laten overnachten.

'T LEOPOLDPARK

4

Het appartement “’t Leopoldpark” bevindt zich op de 2de verdieping en geeft een uitgebreid uitzicht op het Leopoldpark recht tegenover het gebouw. Ook hier geven de ramen over de volledige breedte van het gebouw het licht rijkelijk de kans binnen te schijnen in de living met parket, haard en gezellige eetruimte. Twee afzonderlijke kamers geven de mogelijkheid om ook hier tot 4 personen te laten overnachten.

FILINE

2

Let op : dit appartement is gelegen op de zeedijk Oostende (Mariakerke)

Volgende

Contacteer ons

Naar boven